69 évesen is járja a világot, koncerteket ad, ahol több tízezren kíváncsiak rá

Magyarországra érkezik az élő rocklegendák egyik legnagyobb alakja. Idén a FEZEN-en találkozhatunk Alice Cooperrel, aki több, mint 50 évet töltött a színpadon. Cikkünkben róla és a FEZEN fesztiválról olvashattok többet.

Több, mint ötven év színpadon töltött idő után elmondhatjuk, hogy Alice Coopert a koncertezés tartja életben. Ugyanis nem sokan képesek majd’ 70 évesen is turnézni, lemezt kiadni és igazi műsorrá (showvá) varázsolni egy fellépést. Idén nyáron a FEZEN hívta meg Magyarországra.

A 2017. augusztus 2 – 5. között megrendezett fesztivál idén ünnepli a XX. születésnapját (ezúton is Isten éltesse őket!), ahol idén sem maradhatnak ki a külföldi nagyágyúk. Az utóbbi évek néhány nagy fellépője (Children of Bodom, Sabaton, HIM, Judas Priest) után idén – A. Cooper mellett – a The Offspring, Scooter és a House of Pain is fellép. Önmagukban is nagy névnek számítanak, ám így együtt elmondható, hogy igencsak sokat emelkedett idén is a fesztivál színvonala (a fellépők tekintetében mindenképp).

A. Cooper klasszikusai mellett valószínűleg hallgatunk néhány számot a legújabb (2011) albumáról, a Welcome 2 my nightmareről is, amin egyaránt hallható klasszikus Alicees és könnyed rockos zenei elem is.

Hogy a rajongás ne legyen egyoldalú, a hazai sajtó által közkedvelt videót mi is megosztjuk veletek. Ebben Alice Cooper elmondja, hogy mennyire imádja Budapestet, amit ráadásul romantikusabbnak is tart, mint Párizs városát.

Aki szeretne húrok, dobok és valódi éneklések között fesztiválozni, kiereszteni a gőzt, elmerülni a nyári éjszakában, annak bátran ajánljuk Alice Cooper koncertjét és a FEZEN fesztivált.