Döntés kérdése. A mai anyagias világban a boldogság első asszociációja a pénz. Paul szerint teljesen mindegy, hogy milyen gazdag vagy szegény valaki, mert általában ugyanannyira boldogtalan.
Hogy lehez ez?

Lássunk egy példát: ha az embernek épp nincs kocsija az a baja, ha van, akkor pedig az, hogy miért nem valamilyen más, valamilyen jobb típus. Sose jó, ugye?

Alap értékek
Dr. Boldogsághoz ellátogatva az orvosi utasítás a következő: a boldogság alapja, hogy megtaláld a saját értékeidet, azt ami Téged boldoggá tesz. Bontsuk ki ezt egy kicsit.

Klasszikus hiba, hogy rosszul gondolkozunk bizonyos kérdésekben. A szerző azt mondja, hogy a siker az, ha akarsz valamit, azt megkapod.

A boldogság az, hogy akarod, amit már megkaptál.

Nem kell túlmisztifikálni, az emberi természet sajátossága, hogy bizonyos idővel csökken a lelkesedés, az öröm érzése a frissen megszerzett érték (személy, tárgy, élmény) iránt, de érdemes a gondolatot mélységében megérteni.Továbbá ismerjük azt is, hogy sokszor az kell, ami nincs meg. Kelljen hát az, ami már megvan. Örülj neki, légy hálás érte. Hogyan érheted ezt el? Gondolj arra, hogy elveszítheted. Ugye, hogy máris értékesebbé vált?!

Mivel korábban ellátogattunk dr. Csend, dr. Diéta, és dr. Mozgás rendelésére, így a hatások összeadódnak és most, dr. Boldogság rendeléséről kifele jövet elmondhatjuk, hogy máris egészségesebben, energikusabban és boldogabban éljük a mindennapokat! Ha minden héten ellátogatsz hozzájuk, akkor hosszútávon több orvosra nem is lesz szükséged.*

*Figyelem, súlyos megbetegedés esetén keresse fel hús-vér orvosát, és ha meggyógyult, meglátogathatja a négyesfogatot is.
(Az borító képet itt találtuk.)