Összeszedettség – Mit teszek a céljaimért 7. bejegyzés

A múltheti feledékenységemből okulva az elmúlt héten minden nap összevetettem a saját határidő naplóm a munkahelyivel, és kijegyzeteltem az egyes feladatokhoz, találkozokhoz, munkákhoz tartozó teendőket. Ez így nagyon soknak és pepecsnek tűnik, de egyáltalán nem volt az, és sokkal felszabadultabb lettem tőle.

Csütörtökön Gáborral találkoztam a Tudatos Fiatalok Közössége létrehozójával, és tovább beszélgettünk arról, hogyan tudnánk a jövőben együtt működni. Izgalmas feladatokról beszéltünk, lassan kezd körvonalazódni, hogy pontosan hogyan tudunk segíteni egymásnak. Az esti kocsmaturám (ez is a munkám része) alatt tudtam találkozni egy régi barátommal, így összekötöttem a kellemeset a még kellemesebbel.

A hétvégét ismét végig dolgoztam reggeltől estig,
hétfőn viszont teljesen szabad voltam, és nagyon produktívan sikerült eltölteni a napot. Egy  barátnőmmel végre felraktuk az egyik falamra a flamingós tapétámat, ami szinte az első dolog volt, amit megvettem a lakáshoz, de valahogy mindig elodázódott. Egyszerűen csodás. Ránézek és boldog vagyok. Külön büszke vagyok rá, mert ezen a falon van egy gázóra, illetve gázcső, ami miatt több helyen mérni és vágni kellett, de ebből semmi nem látszik!!! A minták illeszkednek, a fal teljesen fedett, mi magunk is meglepődtünk, hogy milyen jól sikerült.

 

Elég régóta gondolkozom azon, hogy a külömböző tisztítószereim környezetbarát változatra kéne cserélni, és ma délelőtt végre rávettem magam és körülnéztem a Bijó Áruház ezen részlegén, és örömmel konstatáltam, hogy bőven van miből választani. Be is szereztem egy környezetbarát mosogatószert (aminek melleseleg sokkal jobb illata van, mint eddig bármelyik mosogatószernek, amit használtam), mosószert és wc tisztítót. Egyik sem volt drágább, mint a normál szerek, kíváncsi vagyok, hogy beválnak-e.

 

A cikk itt is megjelent.