SZINtézis

Olvasási idő: 1 perc

Van egy állításom arról, hogy hol leszel a nyáron. A következő tanév indulása előtt, még egy színes fesztivál teszi igazi élménnyé a szünidőt. Napsütés lesz bőven (hiszen a napfény városáról van szó), annál is több a lelkünkben, ha ellátogatunk idén (is) a Szegedi Ifjúsági Napokra, röviden a SZIN fesztiválra.

Forrás: https://www.programturizmus.hu

Forrás: https://www.programturizmus.hu

Olyan akár egy kincsesláda, ahol mindenki megtalálja, ami a szíve vágya. Három színpad és három aréna, mindez a ti kedvetekre, igényetekre alakítva. Találhatsz majd olyan helyet, ahol a talpalávalót Szabó Balázs Bandája húzza. Lesz ott még Intimitás, tornázás és illegalitás, no meg a Budapest Bár és a „Szilvafácska”. Igazi tombolást ígérhet többek között még a Brains, az Enter Shikari és Inna.
Egy másik színpadon a Junkiest hallhatjátok majd arról, „Élni tudni kell” és Katapult DJ is a lemezek közé csap.

cover legújabb
Csak néhány név arról a listáról, akikkel mind találkozhattok, ha augusztus 23. és 26. között a SZIN Fesztiválra látogattok.

Mi ott leszünk!
De előtte, a következő cikkünkben arról olvashattok majd, hogy miért is lett „zöld a fesztivál” és hogy napközben mi mindennel találkozhattok!

Pontos program, jegy és bérletváltásról bővebben: https://szin.org/

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

ZöldSZIN

ZöldSZIN

Fenntarthatóság, környezetvédelem, tudatosság. Apró odafigyeléssel úgy tudunk élni, hogy mind a saját, mind a környezetünk, valamint a jövő generációnak az életterét sem veszélyeztetjük.  Anno, a régi időkben, még 1968-ban elindult egy fesztivál....

Összegyetemi Gólyatábor

Összegyetemi Gólyatábor

Szegeden több extra jut a hallgatói élet teljes élvezetéhez, mint ahogy azt máshol megszokhattuk. Van itt városi bérlet utazáshoz, alacsony árú menza és bizony a kari gólyatáborokban való résztvevőknek ingyenes belépés a három napos Összegyetemi...