STOP!
VÁRJ MÉG!

15 perc és megérkezik a kért anyagod a megadott e-mail címedre, de addig is van itt Neked még valami:

A Cél az ideális időperspsektíva gyorstalpaló mellett ez még hasznos lehet számodra!

 

Csak azoknak, akik elkötelezettek az önfejlesztés iránt!

Szerezd meg MOST egy jó kávé / korsó sör áráért az Azonnal használható életvezési gyakorlatok kézikönyvet!

A kézikönyv

Az utóbbi időben több tucat tanulmányt olvastunk el az élet több területéről, hogy megtaláljuk azokat, amelyek akár azonnali hatást igérnek.

Így a kézikönyvvel több tíz órányi tudományos szöveg olvasását, értelmezését és az eredmények kipróbálását SPÓROLJUK meg neked.

Az alábbi témákat dolgoztuk fel:

  • Boldogság / elégedettség
  • Mentális egészség
  • Személyiségfejlesztés

Az kézikönyvben olyan gyakorlatokat, tippeket találsz, amit mi magunk is kipróbáltunk és eddig csak azok férhettek hozzá, akik a tudományos kutatások eredményeit olvassák.
Elképesztő mennyiségű tudás rejtőzik a kutatásokban, amik azonban a mindennapokban nem hasznosulnak…

Szeretnénk, ha neked nem csak azt jelenté ez a kézikönyv, hogy elolvastad és utána hagytad porosodni a letöltések mappában, hanem, hogy tényleg használod és teszteled a benne leírtalakat.

Ezért ha kéred plusz segítséget a feldolgozáshoz, akkor egy több részes e-mail sorozat keretében végigvezetünk a főbb pontokon, így nagyobb valószínűséggel fog hasznosulni a kézikönyv anyaga az életedben.

Szerezd meg egy jó kávé / korsó sör áráért az Azonnal használható életvezési gyakorlatok kézikönyvet!

 

Hogyan rendelhetem meg a kézikönyvet?

1. Add meg a számlázási adataidat, amelyekkel szükség esetén el tudunk érni téged, illete ahova kiállíthatjuk a számlát. (Kérlek, mindkét esetben ügyelj rá, hogy pontosak legyenek a megadott adatok.)

2. A megrendeléssel beleegyezésedet adod, hogy ismered és elfogadod az Általános Szerződési Feltételeinket (ÁSZF).

3. Ekkor a rendszer átirányít a Barion biztonságos fizetési felületére. Ott tudod megadni a szükséges kártyaadatokat és elindítani a fizetési folyamatot. Erről a műveletről a Bariontól is kapni fogsz egy e-mailt.

4. Miután leadtad a rendelésedet automatikusan kapni fogsz tőlünk egy e-mailt, amiben benne lesz az Azonnal használható életvezetési gyakorlatok kézikönyv,  a számlád letöltési linkje és minden egyéb tudni való.

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés 100%-osan biztonságos megoldás, amit az Barion profi technológiája garantál. A megadott bankkártya adatokat mi nem kapjuk meg, és semmilyen formában sem tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

 

Maradt még kérdésed? Szívesen segítünk!

Ha bármilyen kérdésre nem kaptál választ az oldalon, kérlek, írj e-mailt az info@otszazalek.comra és hamar válaszolunk rá.

A garancia a tudományos tanulmányok és a saját magunk tapasztalata!

+ még SEGÍTSÉGET IS KAPHATSZ a feldolgozáshoz, hogy ne a letöltések mappában porosodjon a kézikönyv.