Felismered magad?

Te melyik vagy?

u

A régi szép időket felidéző vagy a múlt eseményein kesergő?

u

Az élvezeteket hajszoló vagy a sorsát elfogadó?

u

A céljaid megvalósító vagy a spiri?

A fenti kategóriák mindegyike bennünk van, a kérdés az, hogy ezek milyen mértékben és mennyire szabotálják vagy támogatják az életünket.

A múltban történteken nem tudunk változtatni, azon azonban igen, hogy miként gondolunk ezekre. Ha a negatív eseményt pozitívvá változtatjuk, az befolyással van a jelen döntéseinkre is, ezáltal kiegyensúlyozottabbá, teljesebbé tehetjük az életünket.

Miről szól és mit ad ez a tréning?

#1 A tréning során megismerheted a saját időperspektívádat és megmutatjuk azokat a lépéseket, hogy – szükség esetén – hogyan tudsz változtatni rajta. Végigmegyünk a múlt, jelen és jövő állomásain és ott, ahol neked szükséged van rá, elidőzünk egy kicsit, hogy tudj rajta változtatni.

#2 A tréning végére képes leszel a saját időperspektívád felismerésére, a saját és mások döntéseit befolyásoló időmechanizmusok felismerésére és megváltoztatására. Magyarán képes leszel irányítani és megváltoztatni a saját életedet.

#3 Önkéntelenül is elgondolkozol majd azon, hogy az időperspsekívád hogyan formálja a magánéleti és a munkahelyi döntéseidet

#4 Jobban megértheted egy-egy döntésed, viselkedésed mögött húzódó belső pszichológiai működésedet

#5 nagyobb önkontrollt gyakorolhatsz az időd, így az életed felett

Figyelem! A tréning nem helyettesít semmilyen terápiát! Az, akinek segítségre van szüksége pl. múltbéli események feldolgozásához, forduljon szakemberhez (pszichológus, pszichiáter stb.).

Kinek ajánljuk? Elsősorban azoknak, akik…

…ugyanazokon a dolgokon mennek keresztül újra meg újra, de nem tudnak kilépni belőle, de ez már kellően zavarja őket.
…tűztek ki célokat és nem / nagyon nehezen valósították meg őket.
…szeretnék a múlt negatív eseményeit pozitívként látni.
…szeretnének változtatni a pénzkezelésükön.
… megérteni, hogy mások miért úgy döntenek, ahogy.

A tréninghez az alábbi 3+1 bónuszt adjuk:

Bónusz 1

BÓNUSZ 1: Nem maradsz egyedül

Az önmagunkkal való munka (önfejlesztés) során rengeteg kérdés merül fel, és ilyenkor az a legjobb, ha ezt van kivel megbeszélni.

Ezért minden tréningrésztvevő kap egy lehetőséget, hogy belépjen egy zárt Facebook csoportba, ahol van lehetőség feltenni a kérdésedet, megnézni, hogy mások hogyan oldottak meg 1-1 gyakorlatot, beszélgetni, vagy kérdezni a szakértő trénertől.

Bónusz 1

BÓNUSZ 3: Kupon

Az időperspektíva tréning vásárlásával küldünk neked egy 2000 Ft értékű kupont, amit bármelyik további termékünkre / szolgáltatásunkra (pl. tanácsadás) beválthatsz a vásárlástól számított 3 hónapon belül.

Munkafüzet

BÓNUSZ 2: Munkafüzet

Egy tréningnek elengedheteten eszköze a munkafüzet, amibe szabadon lehet jegyzetelni, gondolatokat felírni és a gyakorlatokat elvégezni. Az általunk adott munkafüzet úgy lett elkészítve, hogy az passzoljon a Te tanulási szokásaidhoz, így akár ki is nyomtathatod, vagy bele is írhatsz digitálisan, mert szerkeszthető PDF-ben küldjük el neked.

Munkafüzet

BÓNUSZ 3+1: Magyarázkodás nélküli pénzvisszafizetési garancia

Ha a képzés után úgy érzed, hogy ez semmit nem adott neked, akkor visszafizetjük a képzés teljes díját. Nálunk nem kell magyarázkodnod, hogy miért kéred vissza a pénzed, ezért hoztuk létre a magyarázkodás nélküli pénzügyi garanciát.
Ez az ajánlatunk a képzés befejezését követő 2 hétben használható fel.

Belelapoznál a munkafüzetbe?

Néhány oldalt elérhetővé tettünk, hogy el tudd dönteni neked való-e a tréning.

Kitől tanulhatsz?

Sebestyén Edmond

neveléstudományi kutató, tréner

Kutatóként ismerem a tudományos közeget, felismerem egy-egy kutatás erősségét, korlátait. Az időperspektíva kutatásában és a mindennapi alkalmazásában nagy potenciált látok.

Trénerként pedig ezt szeretném átadni, ez nem egy sokadik (időgazdálkodási) tréning, hanem egy hosszútávú egyéni életvezetést meghatározó képzés, ami mögött több mint 30 év kutatási eredménye áll.

Mennyibe kerül ez nekem?

 

 

Mivel csak nálunk érhető el az időperspetkíva tréning, ezért nehéz összehasonlítani. A következő táblázatban a témáhöz közel álló időgazdálkodási tréningeket vettük alapul.

Mint láthatod teljesen piaci áron dolgozunk, ezeket bármikor felvállaljuk.

Maradtak még kérdéseid?

Hogyan fogom megkapni a tréning anyagait?

Ha befizetted a képzés díját, akkor azonnal meg fogod kapni a leckéket e-mailben. Ha nem látod az e-mailt, akkor ellenőrizd le a levélszemét / spam mappát, mert előfordulhat, hogy a szolgáltatód odateszi.
A haladás a saját ütemedben fog történni. Bármikor elvégezheted a leckéket. Tehát, ha épp nem érsz rá hétköznap, akkor hétvégén is foglalkozhatsz vele.

Szöveges vagy videós formátumúak a leckék?

Is-is. Minden lecke videós anyaggal indul, majd neked kell dolgoznod a munkafüzetben. Ezek előre felvett anyagok, így nincs időbeni kötöttség.

Mennyi idő elvégezni a tréninget?

Kb. Napi 20 perc befektetett munka 10 napon keresztül. Mivel földi halandók vagyunk, ezért valaki 1 hét alatt megcsinálja és van, akinek 3 hét kell.

Miért kerül ennyibe?

Ennek két oka van.

Az egyik, hogy azt értékeljük igazán, amiért fizetünk. Így a tréningbe fektett energiád is nagyobb lesz.

A másik pedig, hogy ha megnézed manapság mennyi egy időgazdálkodási tréning ára, akkor láthatod, hogy ez az ár valójában igazán kedvező.

Mi történik akkor, ha nem tetszik a tréning?

Természetesen megértjük, ha úgy érzed, hogy ez nem neked való / nem jött még el számodra az ideje.

Ha nem tetszik a tréning, akkor a magyarázkodás nélküli pénz visszafizetés feltételei mellett visszautaljuk neked a tréning díját.

Nekem erre nincs időm

Ugye érzed a helyzet iróniáját? Még csak nem is egy időgazdálkodási tréningról van szó, hanem az azt befolyásoló pszichés munkáról és fejlesztésről.

Mikor máskor, ha nem most?
Ha most nem, akkor mikor lesz rá időd?

Kik állították össze a munkafüzetet?

Sebestyén Edmond neveléstudománnyal foglalkozó kutató, aki több, mint 5 éve foglalkozik az oktatás tudományos oldalával, valamint számos csapatépítőt és tréninget tartott már.
A tréning megalkotásához bevonta az időperpsektíva hazai és nemzetközi szakértőit is.

Részletesebben itt olvashatsz róla.

Hajlamos vagyok a halogatásra / elég feledékeny vagyok

Semmi gond, ez mindannyiunkkal előfordul. Éppen ezért beépítettünk egy emlékeztető rendszer a képzésbe, ami úgy működik, hogy ha nem mentél tovább egy leckén 3 napja, akkor kapsz egy emlékeztető e-mailt, ami kedvesen visszaterel az önfejlesztés útjára.

Hogyan rendelhetem meg a tréninget?

0. Készítsd elő a bankkártyádat.

1. Add meg a számlázási adataidat, amelyekkel szükség esetén el tudunk érni téged, illete ahova kiállíthatjuk a számlát. (Kérlek, mindkét esetben ügyelj rá, hogy pontosak legyenek a megadott adatok.)

2. A megrendeléssel beleegyezésedet adod, hogy ismered és elfogadod az Általános Szerződési Feltételeinket (ÁSZF).

3. Ekkor a rendszer átirányít a Barion biztonságos fizetési felületére. Ott tudod megadni a szükséges kártyaadatokat és elindítani a fizetési folyamatot. Erről a műveletről a Bariontól is kapni fogsz egy e-mailt.

FIGYELEM! 2021. január elsejétől kezdődően az EU-ban kettős hitelesítési rendszert kell alkalmazni (figyelj a felugró ablakokra). A vásárlást általában (külön SMS-ben) meg kell erősítened.

4. Miután leadtad a rendelésedet automatikusan kapni fogsz tőlünk egy e-mailt, amiben benne lesz a számlád letöltési linkje és minden egyéb tudni való.

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés 100%-osan biztonságos megoldás, amit az Barion profi technológiája garantál. A megadott bankkártya adatokat mi nem kapjuk meg, és semmilyen formában sem tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

 

Maradt még kérdésed? Szívesen segítünk!

Ha bármilyen kérdésre nem kaptál választ az oldalon, kérlek, írj e-mailt az edmond@otszazalek.com-ra és hamar válaszolok rá.