Felismered magad?

Te melyik vagy?

u

Aki rendszeresen azon gondolkozik, hogy hol rontotta el?

u

A túlhajszolt és mégis sorsát elfogadó?

u

A célját megvalósító vagy a sodródó?

Ezek kortól függetlenül bennünk vannak. A kérdés az, hogy milyen mértékben hatnak az életünkre pozitívan vagy negatívan.

A múlt eseményein nem tudunk változtatni, de gondolkodásmódunkon igen. Ha pozitívan tekintünk a negatív eseményekre, az hatással van a jelenbeli döntéseinkre, és segíthet életünk kiegyensúlyozottabbá, teljesebbé tételében.

Miről szól és mit ad ez a tréning?

#1 Áttekintjük az életed különböző szakaszait (múlt, jelen és jövő) és ott, ahol változtatásra van szükség elidőzünk egy kicsit.

#2 A tréning során megtanulod felismerni a saját időperspektívádat, amik eddig befolyásolták a döntéseidet. Így ezután képes leszel tudatosan alakítani a saját életedet.

#3 Önkéntelenül is elgondolkozol majd azon, hogy az időperspsekívád hogyan formálja a magánéleti és a munkahelyi döntéseidet.

#4 Jobban megértheted, így elfogadhatod azokat a belső pszichológiai folyamataidat, amik döntéseid mögött állnak.

#5 Nagyobb önkontrollt gyakorolhatsz az időd, a tevékenységeid, így az életed felett.

Figyelem! A tréning nem helyettesíti a terápiát! Ha segítségre van szükséged pl. múltbéli események feldolgozásához, fordulj segítő szakemberhez (pszichológus, pszichiáter stb.).

Kinek ajánljuk? Elsősorban azoknak, akik…

… ugyanazokon a dolgokon rágódnak és szeretnének kilépni ebből a helyzetből.
… szeretnék megérteni a saját életük történéseit.
… tűztek ki célokat és nem / nagyon nehezen valósították meg őket.
… szeretnék a múlt negatív eseményeit pozitívként látni.
… megérteni, hogy mások miért úgy döntenek, ahogy.
… végre értékelik magukkal annyira, hogy önmagukkal is foglalkozzanak!.

VÉLEMÉNYEK A TRÉNINGEN RÉSZTVEVŐKTŐL

Szöveges visszajelzések a tréningről

A tréninghez az alábbi 3+1 bónuszt adjuk:

Munkafüzet

BÓNUSZ 1: Munkafüzet

Egy tréningnek elengedheteten eszköze a munkafüzet, amibe szabadon jegyzetelhetsz, gondolatokat írhatsz fel és, amibe a gyakorlatokat elvégezheted. A munkafüzetet úgy készítettem el, hogy megfeleljen a tanulási szokásaidnak.

Ki is nyomtathatod, vagy szerkeszthető PDF formában is használhatod.

Bónusz 1

BÓNUSZ 3: Kupon

Az Időperspektíva tréning vásárlása után kapsz egy 5000 Ft értékű kupont, amit 3 hónapon belül beválthatsz bármely más termékünkre vagy szolgáltatásunkra, például tanácsadásra.

Bónusz 1

BÓNUSZ 2: Nem maradsz egyedül

Az önmagunkkal való munka (önfejlesztés) során rengeteg kérdés merül fel, és ilyenkor az a legjobb, ha ezt van kivel megbeszélni.

Ezért minden tréningrésztvevő számára elérhető egy zárt Facebook csoport, ahol felteheted a kérdéseidet, megnézheted, hogy mások hogyan oldottak meg 1-1 gyakorlatot, beszélgethetsz, vagy kérdezhetsz a szakértő trénertől.

Munkafüzet

BÓNUSZ 3+1: Magyarázkodás nélküli pénzvisszafizetési garancia

Ha úgy érzed, hogy a képzés semmit sem adott neked, visszafizetem a teljes díjat. Nem kell magyarázkodni, kellemetlenkedni, szó nélkül elfogadom a döntésed. Ez az ajánlat a képzés befejezését követő 2 hétig érvényes. (A törvényi garancia a képzés kezdésétől számít, így mi extra 2 hetet rápakoltunk neked.)

Belelapoznál a munkafüzetbe?

Néhány oldalt elérhetővé tettünk, hogy el tudd dönteni neked való-e a tréning.

Kitől tanulhatsz?

Sebestyén Edmond

neveléstudományi kutató, tréner

Kutatóként ismerem a tudományos közeget, felismerem egy-egy kutatás erősségét, korlátait. Az időperspektíva kutatásában és a mindennapi alkalmazásában nagy potenciált látok. Nagyon szeretem, hogy az Időperspektíva tréninben egyszerre tudom használni a pszichológiai és neveléstudományi tanulmányaimat, a több mint 15 éves önismereti tapasztalatomat és a csapatépítési, tréneri múltamat.

Szeretném, ha a helyén kezelnénk a tréninget és arra használnánk, amire létrejött. Tehát nem egy sokadik (időgazdálkodási) tréningként, hanem egy hosszútávú, az egyéni életvezetést meghatározó képzésként, ami mögött több mint 30 év kutatási eredménye áll.

2019 óta minden évben ott vagyunk az Everness Fesztiválon, ahol az évek alatt már számtalan kiscsoportos foglalkozást tartottam. 2021 óta pedig kifejezetten az Időperspektíva tréning van nálam fókuszban.

A legkedvesebb emlékeim között azok vannak, amikor vissza-visszatérnek a résztvevők és elmesélik, hogy hogyan építették be az életükbe a tréningen tanultakat. Volt olyan, aki azt mondta, hogy …

kirakta a munkafüzetet a könyvespolcra és előveszi, amikor úgy érzi, hogy útmutatásra van szüksége.

amióta az időperspektívával foglalkozik, rájött, hogy évek óta egy helyben toporog.

elkezdte átkeretezni a negatív emlékeit, ami által csökkent a frusztrációja ÉS kevésbé szorong a mindennapok apró dolgain

elkezdte komolyabban venni a vállakozását, bátrabban cselekszik és hozza meg az üzleti döntéseit.

A képeken láthatod, hogy fiatalok és középkorúak egyaránt érdeklődnek az időperspektíva iránt. A legmegdöbbentőbb momentum számomra ez az utolsó kép, ami vasárnap reggel 08:00 órakor készült. Ismétlem, vasárnap, reggel, 08:00-kor! Szerintem elképesztő, hogy az, aki igazán szeretné a változást, aki az önismeret útjára lépett, az nem a kifogásokat keresi, hanem hajlandó tenni is érte. Fesztiválon voltunk, aludhattak volna 10 óráig is, majd délre összekaphatták volna magukat, de nem, ők már reggel 08:00-kor kíváncsian várták a tréninget!

Elismerésem nekik!

Mennyibe kerül ez nekem?

 

 

Az időperspektíva tréning csak nálunk érhető el, ezért nehéz összehasonlítani. Az alábbi táblázatban hasonló témájú időgazdálkodási tréningeket veszünk figyelembe.

Mint láthatod teljesen piaci áron dolgozunk, ezeket bármikor felvállaljuk.

Maradtak még kérdéseid?

Hogyan fogom megkapni a tréning anyagait?

Ha befizetted a képzés díját, akkor azonnal meg fogod kapni a leckéket e-mailben. Ha nem látod az e-mailt, akkor ellenőrizd le a levélszemét / spam mappát, mert előfordulhat, hogy a szolgáltatód odateszi.
A haladás a saját ütemedben fog történni. Bármikor elvégezheted a leckéket. Tehát, ha épp nem érsz rá hétköznap, akkor hétvégén is foglalkozhatsz vele.

Szöveges vagy videós formátumúak a leckék?

Is-is. Minden lecke videós anyaggal indul, majd neked kell dolgoznod a munkafüzetben. Ezek előre felvett anyagok, így nincs időbeni kötöttség.

Mennyi idő elvégezni a tréninget?

Kb. Napi 20 perc befektetett munka 10 napon keresztül. Mivel földi halandók vagyunk, ezért valaki 1 hét alatt megcsinálja és van, akinek 3 hét kell.

Miért kerül ennyibe?

Ennek két oka van.

Az egyik, hogy azt értékeljük igazán, amiért fizetünk. Így a tréningbe fektett energiád is nagyobb lesz.

A másik pedig, hogy ha megnézed manapság mennyi egy időgazdálkodási tréning ára, akkor láthatod, hogy ez az ár valójában igazán kedvező.

Mi történik akkor, ha nem tetszik a tréning?

Természetesen megértjük, ha úgy érzed, hogy ez nem neked való / nem jött még el számodra az ideje.

Ha nem tetszik a tréning, akkor a magyarázkodás nélküli pénz visszafizetés feltételei mellett visszautaljuk neked a tréning díját.

Nekem erre nincs időm

Ugye érzed a helyzet iróniáját? Még csak nem is egy időgazdálkodási tréningról van szó, hanem az azt befolyásoló pszichés munkáról és fejlesztésről.

Mikor máskor, ha nem most?
Ha most nem, akkor mikor lesz rá időd?

Kik állították össze a munkafüzetet?

Sebestyén Edmond neveléstudománnyal foglalkozó kutató, aki több, mint 5 éve foglalkozik az oktatás tudományos oldalával, valamint számos csapatépítőt és tréninget tartott már.
A tréning megalkotásához bevonta az időperpsektíva hazai és nemzetközi szakértőit is.

Részletesebben itt olvashatsz róla.

Hajlamos vagyok a halogatásra / elég feledékeny vagyok

Semmi gond, ez mindannyiunkkal előfordul. Éppen ezért beépítettünk egy emlékeztető rendszer a képzésbe, ami úgy működik, hogy ha nem mentél tovább egy leckén 3 napja, akkor kapsz egy emlékeztető e-mailt, ami kedvesen visszaterel az önfejlesztés útjára.

Hogyan rendelhetem meg a tréninget?

0. Készítsd elő a bankkártyádat.

1. Add meg a számlázási adataidat, amelyekkel szükség esetén el tudunk érni téged, illete ahova kiállíthatjuk a számlát. (Kérlek, mindkét esetben ügyelj rá, hogy pontosak legyenek a megadott adatok.)

2. A megrendeléssel beleegyezésedet adod, hogy ismered és elfogadod az Általános Szerződési Feltételeinket (ÁSZF).

3. Ekkor a rendszer átirányít a Barion biztonságos fizetési felületére. Ott tudod megadni a szükséges kártyaadatokat és elindítani a fizetési folyamatot. Erről a műveletről a Bariontól is kapni fogsz egy e-mailt.

FIGYELEM! 2021. január elsejétől kezdődően az EU-ban kettős hitelesítési rendszert kell alkalmazni (figyelj a felugró ablakokra). A vásárlást általában (külön SMS-ben) meg kell erősítened.

4. Miután leadtad a rendelésedet automatikusan kapni fogsz tőlünk egy e-mailt, amiben benne lesz a számlád letöltési linkje és minden egyéb tudni való.

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés 100%-osan biztonságos megoldás, amit az Barion profi technológiája garantál. A megadott bankkártya adatokat mi nem kapjuk meg, és semmilyen formában sem tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

 

Maradt még kérdésed? Szívesen segítünk!

Ha bármilyen kérdésre nem kaptál választ az oldalon, kérlek, írj e-mailt az edmond@otszazalek.com-ra és hamar válaszolok rá.

Erről lecsúsztál!

Ez a hajó most elúszott. A következő hónapokban biztosan nem lesz új időpont. Ne búslakodj, jön majd a következő hajó!
A friss infókat a hírlevelekben osztom meg először, így a leendő új időpontot is. Azt javaslom, hogy olvasd gyakran a leveleket.