Miért pont ötszázalék?

Az ötszázalék (5%) elnevezés az etológia azon tételéből származik, mely szerint egy csoporton belül, tagjainak öt százalékának viselkedése megváltozik, rövid időn belül az egész faj, az egész csoport viselkedése átalakul. Az embereknél sincsen ez másképp…

Küldetésünk:

Célunk egy olyan aktív közösség létrehozása, amely megfelelve a XXI. század követelményeinek képes kiemelkedni a negatív és sok esetben elavult életfelfogások tömkelegéből.

Világunkban, a természet törvényeihez megfelelően az alkalmazkodóképesség a legfontosabb, így ezen képességünket kívánjuk maximálisan kihasználni.

Hogyan kívánjuk ezt elérni?

Érzelmi és pénzügyi intelligencia növelése, önbecsülésünk és önbizalmunk pozitív erősítése, felelősséghárítás helyett felelősség vállalás, tudatos célok szerinti élet, álmok megvalósításának elősegítésének (szellemi) támogatása által. Ezeket pedagógiai, pszichológiai, pénzügyi, ismeretbővítő / ismeretterjesztő és segítő módon kívánjuk támogatni.

Ki lesz az az 5%?

Te, és akik még olvasnak minket!

Miért?

Határozottan hiszünk abban, hogy Európa földrajzi közepén elhelyezkedve hatással vagyunk a körülöttünk lévő országokra és közvetve az egész világra. A változásokat apró dolgokkal kell kezdeni.

Szeretnénk magyar nemzetként példát mutatni hozzáállásunkkal, magatartásunkkal és munkánkkal.

Az otszazalek.com csapata