Szolgáltatásaink

Üdvözlünk!
Örülünk, hogy érdeklődsz a képzéseink, eseményeink irányt!

Jelenleg három szolgáltatásunk érhető el:

  1. Célkontroll – itt egy önismereti munkafüzet segítségével vezetünk végig az elakadástól a megoldásig. Sokszor van úgy, hogy nem tudjuk merre menjünk tovább az életben (munkahelyet váltanál, de nem tudod merre indul, keresed a hivatásod vagy csak érzed, hogy változtatnod kellene, de nem tudod min). Itt tudod elolvasni a leírásunkat és egyúttal jelentkezni Célkontrollra.
  2. Az időpersektíva tréning – Az emberek alapvetően három részre osztják az időt; múlt, jelen és jövő. Az, hogy miként tekintünk ezekre (milyen az időprespektívánk) alapjaiban befolyásolja döntéseinket, viselkedésünket, így az hatással van a magánéletünkre, munkánkra és kapcsolatainkra is. A tréning során megismerheted a saját időperspektívádat és megmutatjuk azokat a lépéseket, hogy hogyan tudsz változtatni rajta.
    A tréning végére képes leszel a saját időperspektívád felismerésére, a saját és mások döntéseit befolyásoló időmechanizmusok felismerésére és megváltoztatására. Magyarán képes leszel irányítani és megváltoztatni a saját életedet. Itt tudod elolvasni a leírásunkat és egyúttal jelentkezni Az időperspektíva tréningre.
  3. Tudatos mozgásfejlesztés – A tudatos mozgásfejlesztés a testtudat és elme fejlesztésére törekszik. Az alapja orosz harcművészeti megközelítésen nyugszik, aminek gyakorlásával bátrabban nézhetünk szembe egy-egy élethelyzettel és fejleszthetjük a kreatív problémamegoldásunkat. Itt tudod elolvasni a leírásunkat és egyúttal jelentkezni a Tudatos mozgásfejlesztés képzésre.

Itt tudsz feliratkozni, ha később szeretnél értesítést kapni bővülő szolgáltatásainkról.

Mi sem szeretjük a levélszemetet, ezért azokat biztosan nem fogsz tőlünk kapni. A feliratkozással elfogadod az adatkezelési-szabályzatunkat.
* kötelező a kitöltésük