Tudatosságnövelő szolgáltatásaink számodra

Üdvözlünk!
Örülünk, hogy érdeklődsz a tudatosság iránt. Itt olvashatod, hogy nálunk miként növelheted a tudatosságodat.

Jelenleg három képzésünk érhető el:

1. Célkontroll – itt egy önismereti munkafüzet segítségével vezetünk végig az elakadástól a megoldásig. Sokszor van úgy, hogy nem tudjuk merre menjünk tovább az életben (munkahelyet váltanál, de nem tudod merre indul, keresed a hivatásod vagy csak érzed, hogy változtatnod kellene, de nem tudod min). Itt tudod elolvasni a leírásunkat és egyúttal jelentkezni Célkontrollra.

2. Időpersektíva tréning – Az emberek alapvetően három részre osztják az időt; múlt, jelen és jövő. Az, hogy miként tekintünk ezekre (milyen az időprespektívánk) alapjaiban befolyásolja döntéseinket, viselkedésünket, így az hatással van a magánéletünkre, munkánkra és kapcsolatainkra is. A tréning során megismerheted a saját időperspektívádat és megmutatjuk azokat a lépéseket, hogy hogyan tudsz változtatni rajta.
A tréning végére képes leszel a saját időperspektívád felismerésére, a saját és mások döntéseit befolyásoló időmechanizmusok felismerésére és megváltoztatására. Magyarán képes leszel irányítani és megváltoztatni a saját életedet. Itt tudod elolvasni a leírásunkat és egyúttal jelentkezni Az időperspektíva tréningre.

3. Légy tudatos! online tanfolyam azoknak való, akik még csak most ismerkednek a tudatossággal vagy szeretnék felfrissíteni korábbi ismereteiket. Ez egy 24 leckét tartalmazó e-mail sorozat, ami heti egyszer küldünk neked. Ha a lassú, és biztos szemléletformálásban hiszel, akkor neked ajánljuk a mindennapi helyzetekből vett példákkal tarkított tanfolyamunkat. Itt tudod elolvasni a részleteket.