Időperspektíva tréning

Ha úgy érzed, hogy beleragadtál egy élethelyzetbe és nem tudod, hogy miként juss ki belőle, ha úgy érzed, hogy céltanul bolyogsz és nincsen semmilyen jövőképed, ha úgy érzed, hogy nem tudsz örülni a mindennapok csodáinak, mert folyton a következményekre gondolsz ,arra, hogy mennyi helyen kell teljesítened, akkor jó helyen jársz.

A kép forrása: boxofcrayons.com

A tréning a világhírű Philip Zimbardo 30 éves tudományos munkásságán alapul. Zimbardo szerint az emberek alapvetően három részre osztják az időt; múlt, jelen és jövő. Az, hogy miként tekintünk ezekre (milyen az időprespektívánk) alapjaiban befolyásolja döntéseinket, viselkedésünket, így az hatással van a magánéletünkre, munkánkra és kapcsolatainkra is.

Felismered magad? Te melyik vagy?
– A régi szép időket felidéző múltpozitívista vagy a múlt eseményein kesergő múltnegatív?
– Az élvezeteket hajszoló jelenhedonista vagy a sorsát elfogadó jelenfatalista?
– A céljaid megvalósító jövőorientált vagy a spiri transzcendentalista?

A fenti kategóriák mindegyike bennünk van, a kérdés az, hogy ezek milyen mértékben és hogy mennyire szabotálják vagy támogatják az életünket.
A múltban történteken nem tudunk változtatni, azon azonban igen, hogy miként gondolunk ezekre. Ha a negatív eseményt pozitívvá változtatjuk, az befolyással van a jelen döntéseinkre is, ezáltal kiegyensúlyozottabbá, teljesebbé tehetjük az életünket.
Az időperspektívánk az életünk minden területére hatással van, egészen onnan, hogy ki-mikor érkezik egy találkozóra (késik, időben érkezik vagy már idő előtt odamegy), milyen a szülői stílusunk (“fiam, mindig tegyél félre, gondolj a jövőre”), odáig, hogy milyen a szexuális életünk stb.

Miről szól ez a tréning?
A tréning során megismerheted a saját időperspektívádat és megmutatjuk azokat a lépéseket, hogy – szükség esetén – hogyan tudsz változtatni rajta. Végigmegyünk a múlt, jelen és jövő állomásain és ott, ahol neked szükséged van rá, elidőzünk egy kicsit, hogy tudj rajta változtatni.
A tréning végére képes leszel a saját időperspektívád felismerésére, a saját és mások döntéseit befolyásoló időmechanizmusok felismerésére és megváltoztatására. Magyarán képes leszel irányítani és megváltoztatni a saját életedet.

Kinek ajánljuk? Elsősorban azoknak, akik…
– ugyanazokon a dolgokon mennek keresztül újra meg újra, de nem tudnak kilépni belőle, de ez már kellően zavarja őket
-tűztek ki célokat, de még sosem valósították meg őket
-szeretnék a múlt negatív eseményeit pozitívként látni
– szeretnének változtatni a pénzkezelésükön
– megérteni, hogy mások miért úgy döntenek, ahogy

Kinek nem ajánljuk? Azoknak, akik…
– úgy érzik, hogy kiegyensúlyozott az életük
– képesek önmaguk is megküzdeni egy-egy élethelyzettel
– a múltjukat pozitívnak látják, a jelenlegi életük nem gátolják a jövőbeni céljaikat, a jövőképük mellett tudják élvezni a jelen pillanatait
– nem szeretnének megismerkedni egy új fajta látásmóddal

Pénzvisszafizetési garancia
Ha a képzés után úgy érzed, hogy ez semmit nem adott neked, akkor visszafizetjük a képzés teljes díját. Ez az ajánlatunk a képzést követő 2 hétben használható fel.

Figyelem! A tréning nem helyettesít semmilyen terápiát! Az, akinek segítségre van szüksége pl. múltbéli események feldolgozásához, forduljon szakemberhez (pszichológus, pszichiáter stb.).

A képzés egy napos, általában 9 órakor kezdünk és 17 órakor ér véget. A képzésen maximum 15 ember vehet részt. A képzés helye Szeged és Budapest. A képzés díja 10 000 Ft /fő/alkalom.

A korán ébredőknek 7 000 Ft/fő/alkalom az adott tréning napja előtti 3. hétig.

A képzés díját itt tudod befizetni:
– jelenleg nincs befizetés, mert nincs szabad időpontunk –

Szeretnék értesülni a későbbi tréning időpontokról.

Mi sem szeretjük a levélszemetet, ezért azokat biztosan nem fogsz tőlünk kapni. A feliratkozással elfogadod az adatkezelési-szabályzatunkat.
* kötelező a kitöltésük

Mit kell tudnom a bankkártyával való fizetésről?
A vásárlási feltételeket és az ÁSZF-t itt tudod elolvasni. Ez a vásárlással elfogadásra kerül.
Számlaigényedet kérjük előre jelezd a megjegyzésben vagy az iinfo@otszazalek.com címen (név, cím és szükség esetén adószám megadásával).

Fájl:Barion-card-payment-mark-2017-400px.png