Tudatosságnövelő szolgáltatásaink számodra

Üdvözlünk!

Örülünk, hogy érdeklődsz a tudatosság iránt.

Itt olvashatod, hogy nálunk miként növelheted a tudatosságodat.

Időperspektíva

Az emberek alapvetően három részre osztják az időt; múlt, jelen és jövő.

Az, hogy miként tekintünk ezekre (milyen az időprespektívánk) alapjaiban befolyásolja döntéseinket, viselkedésünket, így az hatással van a magánéletünkre, munkánkra és kapcsolatainkra is. A tréning során megismerheted a saját időperspektívádat és megmutatjuk azokat a lépéseket, hogy hogyan tudsz változtatni rajta.

A tréning végére képes leszel a saját időperspektívád felismerésére, a saját és mások döntéseit befolyásoló időmechanizmusok felismerésére és megváltoztatására. Magyarán képes leszel irányítani és megváltoztatni a saját életedet.

Itt tudod elolvasni a leírásunkat és egyúttal jelentkezni Az időperspektíva tréningre.

Önismereti munkafüzet iskola / karrier választáshoz

A Célkontroll lényegében egy önismereti munkafüzet, amelynek segítségével végig vezetünk az elakadástól a megoldásig.

Sokszor van úgy, hogy nem tudjuk merre menjünk tovább az életben (munkahelyet váltanál, de nem tudod merre indul, keresed a hivatásod, továbbtanulnál vagy csak érzed, hogy változtatnod kellene, de nem tudod min).

Itt tudod elolvasni a leírásunkat és egyúttal jelentkezni Célkontrollra.

Tudatosság kezdőknek

Légy tudatos! online tanfolyam azoknak való, akik még csak most ismerkednek a tudatossággal vagy szeretnék felfrissíteni korábbi ismereteiket.

Ez egy 24 leckét tartalmazó e-mail sorozat, ami heti egyszer küldünk neked. Ha a lassú, és biztos szemléletformálásban hiszel, akkor neked ajánljuk a mindennapi helyzetekből vett példákkal tarkított tanfolyamunkat.

Itt tudod elolvasni a részleteket.