Be creative! Create a comic!

A „Be creative! Create a comic!” ifjúsági csereprogram keretein belül a kreativitás és a találékonyság erejével törekszünk a fiatalok szociális készségeinek fejlesztésére, és bátorítjuk őket saját véleményük fantáziadús kifejtésére.

Programunk helyszíne a lengyel Murzasichle, időpontja 2024.04.03-09.

A képregény a kommunikáció egyik eszköze, amely fontos értékeket közvetít az emberek nagy csoportja számára. A formája miatt nagyon fontos oktatási funkcióról is beszélhetünk. A projekt általános célja, hogy fejlessze a fiatalok szociális készségeit az együttműködés, az önmegjelenítés, a stresszel való megbirkózás, a kreativitás, a csapatmunka, a konfliktuskezelés és az informatikai eszközök megismerése terén.

A program angol nyelvű leírását itt tudod elolvasni (English description!)

1) A jelentkezés feltételei:
– életkor 18-30
– alapfokú angol nyelvtudás
– a jelentkezéssel elfogadod a várólistára vagy elutasításra kerülésedet is
– A Gyakran Ismételt Kérdések a) pontját elfogadod

Ha úgy érzed, hogy megfelelsz ezeknek a feltételeknek, akkor itt tudsz jelentkezni.

A magyar csapatba való jelentkezés határideje: 2024.03.13.

A döntésről a határidőt követő néhány napon belül e-mailben értesítünk.

2) Az értesítés utáni feltételek
– a tagsági nyilatkozat elküldése
– az adminisztrációs díj befizetése

Gyakran Ismételt Kérdések

a) Mennyibe kerül ez nekem?
A programokon való részvétel, az étkezés, a szállás és általában az utazás teljes egészében ingyenes. Ez utóbbi azonban függ a csere és a résztvevők indulási helyszínétől, a választott utazási formától és más tényezőktől is.

A cseréhez 10 000 Ft-ot kérünk tőled, ami a minél gördülékenyebb lebonyolítás ( fedezet és adminisztrációs költségek) miatt szükséges. Lásd b) pont. Amennyiben írsz egy rövid értékelést  a Tudatos ötszázalék Facebook oldalára, akkor ebből 5 000 Ft-ot visszakapsz.

Ezen túl csak költőpénzt hozz magaddal + amit az infocsomagban olvashatsz. (Tipp: érdemes végiggondolni egy-egy napi igényedet és szokásodat)

Visszamondást, visszalépést csak rendkívüli esetben fogadunk el.

b) Miért kell belépnem hozzátok?
A költségek elszámoltathatósága miatt szükséges. A belépéssel legalább a cserével megegyező évben az egyesületünk tagjává kell válj. Ez a tagság neked számos előnnyel jár (pl. ingyenesen vehetsz részt a programjainkon, használhatod szolgáltatásainkat). Ha a cserét követő évben is tag akarsz maradni, az 5000 Ft/ év díjjal jár. Ha pedig már nem szeretnél a tagunk lenni, akkor egyszerűen csak egy e-mail elküldésével kiléphetsz.
Erről az alapszabályunk rendelkezik.