Roots of Change ’24

A „Roots of Change” program keretein belül a környezettudatosság és a fenntarthatóság kerül középpontba, ezáltal igyekszünk azzá a bizonyos változássá válni, melyre a szeretett Földanyánknak szüksége van.

Programunk helyszíne a lengyel Gajrowskie, időpontja 2024.07.17-26.

A program célja, hogy résztvevőik hétköznapi szokásaikat a fenntarthatóság irányába mozdítsák és ezáltal támogassák a természeti világunkat. Az észak-lengyelországi helyszínen, mélyebb szinten kapcsolódunk a természethez, időt töltünk a szabadban, hagyjuk kreativitásunkat áramolni, és mindvégig egy  támogató közösséget építünk.

A program angol nyelvű leírását itt tudod elolvasni (English description!)

1) A jelentkezés feltételei:

– 6 fő jelentkezését tudjuk elfogadni

– Életkor: 18-30

– Alapfokú angol nyelvtudás

– Vállalod, hogy az utazási költségek utólag kerülnek visszafizetésre

– A jelentkezéssel elfogadod a várólistára vagy elutasításra kerülésedet is

– A Gyakran Ismételt Kérdések a) pontját elfogadod

Ha úgy érzed, hogy megfelelsz ezeknek a feltételeknek, akkor itt tudsz jelentkezni.

A magyar csapatba való jelentkezés határideje: 2024.04.23.

A döntésről a határidőt követő néhány napon belül e-mailben értesítünk.

2) Az értesítés utáni feltételek
– a tagsági nyilatkozat elküldése
– az adminisztrációs díj befizetése

Gyakran Ismételt Kérdések

a) Mennyibe kerül ez nekem?
A programokon való részvétel, az étkezés, a szállás és általában az utazás teljes egészében ingyenes. Ez utóbbi azonban függ a csere és a résztvevők indulási helyszínétől, a választott utazási formától és más tényezőktől is.

A cseréhez 10 000 Ft-ot kérünk tőled, ami a minél gördülékenyebb lebonyolítás ( fedezet és adminisztrációs költségek) miatt szükséges. Lásd b) pont. Amennyiben írsz egy rövid értékelést  a Tudatos ötszázalék Facebook oldalára, akkor ebből 5 000 Ft-ot visszakapsz.

Ezen túl csak költőpénzt hozz magaddal + amit az infocsomagban olvashatsz. (Tipp: érdemes végiggondolni egy-egy napi igényedet és szokásodat)

Visszamondást, visszalépést csak rendkívüli esetben fogadunk el.

b) Miért kell belépnem hozzátok?
A költségek elszámoltathatósága miatt szükséges. A belépéssel legalább a cserével megegyező évben az egyesületünk tagjává kell válj. Ez a tagság neked számos előnnyel jár (pl. ingyenesen vehetsz részt a programjainkon, használhatod szolgáltatásainkat). Ha a cserét követő évben is tag akarsz maradni, az 5000 Ft/ év díjjal jár. Ha pedig már nem szeretnél a tagunk lenni, akkor egyszerűen csak egy e-mail elküldésével kiléphetsz.
Erről az alapszabályunk rendelkezik.