Small town. Big problems. Great solutions ’22

A „Small town. Big problems. Great solutions” nemzetközi képzés résztvevői non-formális eszközökről és a toleranciáról fognak tanulni.

Programunk helyszíne Wierzchosławice, Lengyelország. Időpont: 2022.05.23-29.

A nemzetközi képzés célja a társadalmi elfogadás elősegítése non-formális eszközök és játékok segítségével. A képzésen kiemelt hangsúlyt kap a fogyatékkal élők elfogadása és az idegennyelv-tanítás játékos formája. Az emített témakörökben workshopok, előadások és nyílt beszélgetések várhatók, melyek elsődleges célja a társadalom feltérképezése és közelebbi megismerése.

A program angol nyelvű leírását itt tudod elolvasni (English description!)

1) A jelentkezés feltételei:
– életkor 18+
– alapfokú angol nyelvtudás
– vállalod, hogy az utazási költségek utólag kerülnek visszafizetésre
– a jelentkezéssel elfogadod a várólistára vagy elutasításra kerülésedet is
– A Gyakran Ismételt Kérdések a) pontját elfogadod

Ha úgy érzed, hogy megfelelsz ezeknek a feltételeknek, akkor itt tudsz jelentkezni.

A magyar csapatba való jelentkezés határideje: 2022.04.25. 12:00

A döntésről a határidőt követő néhány napon belül e-mailben értesítünk.

2) Az értesítés utáni feltételek
– a tagsági nyilatkozat elküldése
– az adminisztrációs díj befizetése

Gyakran Ismételt Kérdések

a) Mennyibe kerül?
A programokon való részvétel, az étkezés, a szállás és általában az utazás teljes egészében ingyenes. Ez utóbbi azonban függ a képzés és a résztvevők indulási helyszínétől, a választott utazási formától és más tényezőktől is.

A képzéshez 10 000 Ft-ot kérünk tőled, ami a minél gördülékenyebb lebonyolítás ( fedezet és adminisztrációs költségek) miatt szükséges. Lásd b) pont. Amennyiben írsz egy rövid értékelést  a Tudatos ötszázalék Facebook oldalára, akkor ebből 5 000 Ft-ot visszakapsz.

Ezen túl csak költőpénzt hozz magaddal + amit az infocsomagban olvashatsz. (Tipp: érdemes végiggondolni egy-egy napi igényedet és szokásodat)

Visszamondást, visszalépést csak rendkívüli esetben fogadunk el.

b) Miért kell belépnem hozzátok?
A költségek elszámoltathatósága miatt szükséges. A belépéssel legalább a képzéssel megegyező évben az egyesületünk tagjává kell válj. Ez a tagság neked számos előnnyel jár (pl. ingyenesen vehetsz részt a programjainkon, használhatod szolgáltatásainkat). Ha a képzést követő évben is tag akarsz maradni, az 5000 Ft/ év díjjal jár. Ha pedig már nem szeretnél a tagunk lenni, akkor egyszerűen csak egy e-mail elküldésével kiléphetsz.
Erről az alapszabályunk rendelkezik.