Kihívás: te hogyan fogsz visszatekinteni a karanténbeli énedre?

Olvasási idő: < 1 perc

Ebben az időszakban megint csak az alkalmazkodóképességünk van próbára téve. Épp ezért azt gondoltunk, kihívást indítunk, hogy megnézzük ki hogyan tud a megváltozott körülményekhez alkalmazkodni és a korábban számba vett céljait elérni.

Fogadjunk, hogy a vírus előtti időkben tele voltál ötletekkel és azt mondogattad magadban, hogy „de szeretnék
– többet olvasni
– megtanulni táncolni
– többet nyújtani
– többet edzeni
– több időt magammal tölteni
– …
ha lenne rá időm.

Most, hogy csökkentek a külvilág zajai, ingerei körülöttünk, érdemes ezt ritka helyzetet felhasználni arra, hogy megvalósítsuk valamelyik álmunkat, vágyunkat, meghaladjuk önmagunkat.
A kihívás azért jött létre, hogy megmutathasd Te mit akarsz elérni, mi lesz az, amire jó lesz visszatekinteni a karantén után, hogy igen, én megcsináltam.

A kihívás – a Facebook eseménykorlátozása miatt – két hetente indul újra, egyébként nincs záróidőpontja, így bárki, bármikor be tud csatlakozni, illetve tehet pipát a saját célja elérése mellé.

Mi is fogunk bejegyzéseket közzétenni, s szeretnénk, ha Ti is így tennétek, higgyétek el, nagy erő van abban, ha látjuk, hogy mások mivel haladnak.

Itt tudtok csatlakozni a kihíváshoz:
https://www.facebook.com/events/809610446193109/

Remeljük tudtok motiválódni, inspirációt szerezni magatokból és másokból <3
A Tudatos ötszázalék csapata

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Énidő nyáron is

Énidő nyáron is

Az énidő. Sokat lovagolok ezen a témán, mert, bár nagyon szeretném, nem sikerült még teljesen, bűntudatmentesen és szükséges egészségmegőrző rituáléként beépíteni az életembe. Pedig egyre nagyobb szükségem van rá, és azt gondolom, hogy nem csak...

Mi lett volna, ha tudatosan tervezed meg az évet

Mi lett volna, ha tudatosan tervezed meg az évet

Olvasási idő: 5 perc Az év elején még lelkesek vagyunk, tele ötlettel, tettvággyal és meg akarjuk váltani a világot. Ahogy haladunk az időben előre ez az érzés majd alábbhagy, esetleg elszáll az ihlet és már nem lelkesedünk annyira, de ha tudatosan tervezzük a jövőnket, akkor kitarthat ez a lelkesedés nem csak ebben az évben, hanem akár tovább is.
A titok szerintem – nem meglepő módon – az időperspektívában rejlik. Hiszen ez nem egy sima időbeosztáson alapuló szemlélet, itt az egész életünket, annak minden idősíkját együttesen kell kezelni. Nehezen hangzik? Nos igen, először nekem is annak tűnt, de ha kicsit is esélyt adunk neki, hogy az életünk részévé váljon már néhány nap alatt észre fogjuk venni, hogy megint az időperspektíva szempontjait nézve hoztunk meg egy – valószínűleg jó – döntést.