Slipknot koncert Budapesten

Olvasási idő: < 1 perc

A metál rajongók egyik sláger bandája február 4-én ismét Magyarországra érkezik. A nyári VOLT Fesztiválos koncertjük hatalmas sikert aratott, s nem kétség, hogy néhány hét múlva is a legjobb formájukat akarják majd hozni.

A tavalyi év koncertjének titulált buliról az index újságírója írt egy nagyon jó cikket itt, amiben azt ecsetelte, hogy a düht, mint érzelmet milyen jól használja fel a zenekar a szövegírás és a megzenésítés során. Mindemellett sikerült meginterjúvolniuk Corey Taylort is, aki hasonlóképp beszél a munkájukról és az érzelmek-zene-rajongók hármasáról. Ezt a cikket is mindenképp ajánljuk elolvasásra.

Bár a We are not your kind album – amivel hozzánk is érkeznek – nem szólt akkorát, amint a The gray chapter, ahol az olyan klasszikusok sora született, mint a Devil in I vagy a XIX, még így is sok ország slágerlistáján került az első helyre.

Pusztán azért, mert az új albumukból egyszerűen hiányzik az az átülő erő, ami megszoktunk tőlük. Az is lehet azonban, hogy az előző albumuk tette annyira magasra a lécet, hogy a Corey-ék ők maguk sem tudták ezt most megugrani.

Nem kell tartani azonban attól, hogy jó számok nélkül maradunk, hiszen az Unsainted is olyan, hogy azt újra és újra hallgatja az ember.

Február 4-én a régi slágerek mellett biztosan fognak játszani a The Gray Chapter albumról és az új album jónéhány száma is belekerült a listába, így a jó koncert garantált ezúttal is. A kérdés most inkább az, hogy egy zárt csarnokban miként tudják majd felülírni a nyári éjszakai, szabadteres hangulatot. A budapesti Papp László Sportarénában megtartandó koncertre a Livenation oldalán lehet jegyet vásárolni.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Beszámoló a Slipknot koncertről

Beszámoló a Slipknot koncertről

Mindenki tudta, hogy egy fesztiválkoncertet, ráadásul egy 2019-es VOLT-os Slipknot koncertet nehéz lesz felülmúlni. A rockfesztiválokon és a kommersz klubkoncerteken szocializálkódott fiatal felnőttek és felnőttek még mindig furcsán érezhetik...

Hétköznapi maceráink

Hétköznapi maceráink

Görög Ibolya, Magyarország első számú protokoll szakembere, 2019. június 11.-én tartotta meg „Hétköznapi maceráink” című előadását. Főként a nyaralással kapcsolatos illemről hallhattunk néhány általános jó tanácsok mellett, melyeket Görög Ibolya a...

Bullet For My Valentine Budapesten

Bullet For My Valentine Budapesten

A kétezres évek egyik sláger metál bandája április 10-én Budapestre érkezik. Egy kisebb szünet után újra szinpadra lépnek és turnéznak, hogy - megmutassák a Gravity című anyagukkal, - nem felejtettek még el zenélni. A Buller For My Valentine (BFMV)...

Fuss, hogy érezd: élsz!

Fuss, hogy érezd: élsz!

2019. március 26-án a Mentorháló Pedagógiai esték színpadán Sipos János tartott előadást. Elmondta, hogy szerinte mi a jó életminőség titka: a mozgás, a megfelelő táplálkozás, és az önfejlesztés, egyéni gondolkozás fejlesztése. Először a futáshoz...